d'excel Batik Dan Songket

Sunday, May 13, 2018

Senarai 30 web yang wajib di lawati untuk mendapatkan info

 Hai semua,

Di bawah ini adalah senarai 30 web yang terbaik yang  wajib anda lawati bagi mendapatkan info seperti:

  • Pelancongan - mencari travel agensi terbaik
  • Mencari produk pakaian idaman yang memenuhi citarasa anda
  • mencari kereta sewa
  • Hartanah
  • produk kesihatan dan sebagainya

  1. Untuk Belajar Google Adwords
  2. Untuk Kereta Sewa Kuching
  3. Untuk Produk Herba Jantung
  4. Untuk Tabung Rohingya
  5. Untuk Pelamin, Nikah & Tunang
  6. Untuk Supplement Tambah Tenaga
  7. Untuk PhotoBooth Malaysia
  8. Untuk  Repair Iphone Kajang
  9. Untuk Pencuci Wanita
  10. Untuk Pakej Spa Muslimah
  11. Untuk Minyak zaitun & habbatus suada
  12. Untuk Visa Melancong ke Australia
  13. Untuk Klinik Pilihan Wanita dan Ibu Mengandung No 1 di Kedah
  14. Untuk Pakej Kundasang
  15. Untuk kereta sewa kota kinabalu, homestay kota kinabalu
  16. Untuk ubat cyst ovari
  17. Untuk kelas belajar menjahit dari rumah secara online
  18. Untuk Bina Rumah Atas Tanah Sendiri Seluruh Malaysia
  19. Untuk Ubat Sakit Lutut
  20. Untuk Jual Rumah Di Cheras
  21. Untuk Daftar Setiausaha Syarikat Sdn Bhd
  22. Untuk Krim Jerawat
  23. Untuk Homestay Puncak Alam
  24. Untuk Produk Batik Terbaik
  25. Untuk Set Rawatan Sihir
  26. Untuk Pakaian Muslimah
  27. Untuk Hilangkan Jeragat & Parut
  28. Untuk Ubat Kencing Manis
  29. Untuk Homestay & Kereta Sewa Kota Kinabalu
  30. Untuk Bilik Seminar KL

Rugi jika anda tidak melawat website di atas dan mendapatkan info-info terbaik. Jom layari web ini sekarang!.

Saturday, May 12, 2018

Jubah/Mini Kurung/Kaftan/Tunic Batik Cotton Span Murah

Mencari kelainan dalam gaya?
Nak dapatkan gaya Batik pada harga yang murah?

Inilah tempatnya....
Kami menyediakan pilihan corak batik yang eksklusif, menarik dan menepati citarasa anda!
Harga jual di jamin murah dan berpatutan!
Dan kami adalah Trusted Online Seller 


Asal : Dari Terengganu / Kelantan 
  • Material :  sponge cotton
  • Fabrik yang tebal, lembut & sejuk.
  • Boleh cucian tangan atau mesin basuh .
  • Tidak mengecut selepas basuhan
  • Kurang kedut dan senang digosok

Corak batik lukis yang cantik, eksklusif, menepati citarasa dan pilihan anda

Jubah/ Mini Kurung/ Kaftan/ Tunic Batik Cotton Span sesuai dipakai pada majlis formal/ kasual atau santai kerana ia sangat selesa dan flowy


1.Jubah Batik Cotton Span A Cut 
  • Cutting yang longgar dan menampakkan kesan kurus kepada si pemakai
  • Pilihan design : potongan leher baju kurung, dan ada juga potongan zip didepan untuk mesra penyusuan bayi
  • Potongan kain kembang A Cut  menampakan kesan beralun di bahagian bawah 
  • Jahitan yang kemas
  • Kain yang sejuk, lembut dan menyerap peluh menjadikan sipemakai sangat selesa.. 
  • Ukuran jubah : seperti pada gambar




Boleh diletak batu cantik pada jubah untuk tampil kelihatan lagi menawan ( cuma RM15 sahaja )

Harga asal : RM189
Harga Promosi sekarang : RM159
( Jimat : RM30)




No automatic alt text available.



Image may contain: people standing






No automatic alt text available.




No automatic alt text available.




Image may contain: one or more people and people standing



2. Mini Kurung Batik Cotton Span Eksklusif



  • Cutting yang longgar dan menampakkan kesan kurus kepada si pemakai
  • Pilihan design : potongan leher baju kurung, 
  • Potongan kain kembang A Cut  menampakan kesan beralun di bahagian bawah 
  • Jahitan yang kemas
  • Kain yang sejuk, lembut dan menyerap peluh menjadikan sipemakai sangat selesa.. 
  • Ukuran jubah : seperti pada gambar



Kebaya Moden Songket Alia Eksklusif Dan Bergaya

Kebaya Moden Alia Songket Printed


🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Aidilfitri bakal menjelang... 
Nak melaram di hari raya ni?
 Tapi, 
Tak tau fesyen apa nak pakai di hari lebaran ni?😓😓
Jom melaram dengan Kebaya Moden Songket Alia.

Kenapa mesti Kebaya Moden Songket Alia ni?

  •  Design kebaya moden bergaya elegan dan kain cutting duyung, pinggang separa getah
  •  Dijahit zip sembunyi untuk kelihatan elegan, kemas
  •  Zip jahit depan, sesuai untuk ibu ibu anggun menyusukan    bayi
  •  Cutting yang istimewa, berdat di belakang untuk keselesaan si pemakai. Bonus: si pemakai akan nampak kurus dan bergaya
  • Material jenis Japanese Cotton 💯
  • Corak songket bunga tabur gold dan silver serta corak printed bunga raya tona
  • Fabrik kotton yang mudah digosok,tidak mudah merenyuk, & tahan lasak
  • Material tidak mengecut selepas cucian
  • Bonus--> material ringan dan serap peluh.. Jadi, sangat sesuai dipakai di negara kita yang bercuaca panas
  • Didatangkan dalam 7 kaler yang menarik : Hitam / Sweet Grey / Navy blue / Hijau /Maroon /Ungu gelap/ pink. Corak Bunga Tabur Gold & Silver serta corak bunga raya tona color.
  •  Size bermula dari S sehingga XXL
  • Size chart: rujuk pada photo di bawah

Harga yang sangat menarik!! 
1. Baju kebaya moden Bunga Raya Tona Color
Sepasang : RM169.00 sahaja
2 pasang : RM320.00 sahaja

2. Baju Kebaya Moden Corak Bunga Tabur Gold / Silver 
--> Sepasang : RM159.00
--> 2 Pasang : RM300.00

Murah ke Murah Sangat?!!
Stok sangat terhad!! Pilih dan rebut pilihan anda sekarang. Jangan sampai akak menangis menyesal bucu katil sebab idaman hati dah dikebas! 😇😇😇

Call sis sekarang di 0139335448 @
Wasap sis sekarang di 👇👇

Atau email je ke d.excellbatik@gmail.com

Image may contain: 1 person, smiling, indoor



Image may contain: 3 people, people standing



Image may contain: 4 people, people standing


Image may contain: 2 people, people standing



Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and indoor

















Kain Span Cotton Batik Murah Terengganu,Corak Eksklusif



Kain Span Cotton Batik Terengganu

Mahu mencari kelainan dalam bergaya batik?
Kain Sutera Batik Crepe sangat mahal?

Kenapa tidak anda mencuba Spon Cotton Batik Terengganu? 
  • Material fabrik dari sponge cotton 
  • material yang tebal dan ringan
  • Material lembut dan licin
  • Kualiti kain adalah dijamin terbaik
  • Panjang kain adalah 4 meter , bidang 45
  • Kurang kedut, senang digosok
  • Corak batik yang eksklusif dan menarik,seakan corak sutera crepe batik
  • Fabrik yang sejuk, jadi terasa nyaman dan selesa dipakai terutama di negara kita yang bercuaca panas terik
  • Tahan lasak
  • warna kain yang terang dan tidak pudar walaupun selepas beberapa kali cucian
  • cuma ada 1 pasang sahaja bagi setiap corak dan warna kain.
         

Tawaran harga yang sangat murah dan berbaloi dengan kualiti kain yang diperolehi
Cepat - cepat pilih sebelum dikebas orang
Amat berbaloi , amat berpuas hati


**Stok adalah sangat terhad! 

Harga tawaran yang sangat menawan sempena hari raya aidilfitri yang bakal menjelang.

Postage : SM : RM10 SS : RM12

JADI..
Jangan  tunggu lagi.. Beli sekarang

Telefon  0139335448 atau 
Cepat ye sis cantik... jangan sampai menangis kat bucu katil bila idaman kalbu dikebas orang 😀😀
Jangan lupa like dan share post ini dan page ni supaya kawan2 dan jiran2 kita boleh tengok cuci mata sekali.. 



No automatic alt text available.
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA
 ( HARGA NORMAL :RM190)

Image may contain: text
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA
 ( HARGA NORMAL :RM190)


No automatic alt text available.
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA
 ( HARGA NORMAL :RM190)

No automatic alt text available.
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)

Image may contain: text
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)


Image may contain: people standing
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)

Image may contain: people standing
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)

No automatic alt text available.
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)

Image may contain: text
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)

Image may contain: text
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)

No automatic alt text available.
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)


No automatic alt text available.
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)


Image may contain: people standing
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)




Image may contain: shoes
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)


No automatic alt text available.
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)


Image may contain: people standing
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)

Image may contain: people standing
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)

Image may contain: people standing
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)


Image may contain: people standing
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)

Image may contain: people standing
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)



Image may contain: people standing
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)

Image may contain: people standing
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)


Image may contain: people standing
HARGA OFFER :RM159 SAHAJA ( HARGA NORMAL :RM190)